Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Torsdag den 1. december 2011mand bider hund

Det' sørme, det' sandt december.. tralalala, så blev det endelig december, og vi kan begynde at mærke julestemningen brede sig. Alle mine firbenede venner skal skynde sig at lokke deres tobenede familiemedlemmer med herud, for der er nemlig julegaver under juletræet til både hunde og katte... Skynd Jer for der er desværre kun et begrænset antal!

Og så har Gustaf forsøgt at lære mig om en mærkelig tradition, som involverer kold risengrød, en mandel og en gave - må indrømme at jeg ikke helt forstår det, men det med gaven synes jeg lyder sjovt.. Gustafs forslag til årets mandelgave er bogen: mand bider hund som I kan købe hos pigerne i skranken.

Glædelig jul og kom nu please ud at besøge mig - her er så stille i øjeblikket og ikke nok, som vil snakke med mig

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital

 

 


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)