Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Torsdag den 26. april 2012

Har I hørt det? Jeg er nærmest blevet verdensberømt!

Peter er lige kommet hjem fra et internationalt dyrlægekursus omkring kattevenlige klinikker og der har de skisme da snakket om mig og denne blog! - er det ik' sejt? Det synes jeg bestemt, så jeg vil altså ikke stilles tilfreds med det sædvanlige aftensmåltid i aften, hvis ikke pigerne disker op med noget særligt skal jeg nok selv sørge for finde noget ekstra lækkert… ;-)

Har I det ellers godt derude? Her på dyrehospitalet går det rigtig godt og Carmen er efterhånden endelig begyndt at opføre sig som en voksen, velopdraget lillesøster, der ikke hele tiden skal udfordre Ozzy og mig så der er en god ro i vores lille kattehold i tiden.

Og så har vi endelig fået det der ISO stempel som Helle og Heidi og resten af pigerne har kæmpet og bandet så hårdt over i de sidste måneder, så mon ik' der falder ro på nu? Det håber jeg..

Rigtig god weekend når I når så langt!

 

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)