Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Onsdag den 11. januar 2012

Jeg havde da nær aldrig troet mine katteøjne, da jeg i morges trådte ud i venteværelset, og så at hele butikken så helt anderledes ud! Reoler er blevet vendt, legetøj flyttet og noget af foderet har også fået ny plads.. Det var jo helt som et nyt slaraffenland for eventyrlystne klinikkatte som Carmen, Ozzy og mig.

Og pigerne troede måske, de var smarte og gemme de foderposer, som vi foretrækker at bide hul i, men nej nej vi har fundet dem hi hi..

Hele det her flytten rundt har også resulteret i et stort udsalg, så var jeg dig, så ville jeg skynde mig at gøre et kup med en ny kattesele, en kong, en super lækker seng, forskellige madskåle eller en af de mange andre ting.

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital

 

 

freddie kat foder dyrlæge horsens


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)