Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Mandag den 21. maj 2012

Så skal jeg da lige love for at vi fik varmen her på dyrehospitalet. Både i form af den dejlige solvarme udenfor og æren over at to af vores tidligere veterinærsygeplejerskeelever Mariann og Line har været i Kolding for at modtage Hansenberg Medaljen (link).

Efter en meget kedelig Giro d' Italia dag har hverdagen også igen taget fart, og pigerne har masser at se til. Det er dejligt både for dem og for os katte, for så får vi lidt mere ro for pigernes pillen og nussen og kan sove skønhedssøvn i fred og ro.

Jeg havde i forrige uge en lille sygeperiode fra min post som ledende klinikkat, da jeg blev indlagt med noget opkast og dårlig mave, som pigerne var bekymrede over. Det viste sig dog bare at være et voldsomt bændelorm angreb, som en ormekur hurtigt klarede, og jeg kunne komme tilbage på min pind i skranken. Synes tit jeg er ramt af bændelorm, så det må være nogle vilde mus, jeg fanger herude i skoven.

 

Rigtig god sommeruge, men pas nu på os firbenede og solvarme biler - vi kan ikke holde til det!

 

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospitalvarme biler hunde dyrlæge horsens


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)