Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Fredag den 30. marts 2012

Sikke et skønt vejr det har været i den sidste tid. Så dejligt at jeg har forladt min varme seng og været ude at trisse rundt i nabolaget. Skoven ved siden af dyrehospitalet er et dejligt spændende sted og nu, hvor mange af træerne er blevet fældet er der flere sjove kroge at udforske.

Med alt godt føler jeg dog også, at der kommer noget skidt, for når man så er kommet ind og ligger i sengen og gør sig lækker, finder man de der forfærdelige små flåter, som bider sig fast og suger af mit blod.

Heldigvis er pigerne rigtig gode til fjerne dem, så de ikke generer mig, og så jeg ikke bliver syg af dem og de forebygger også så godt de kan med Frontline, så de trods alt dør, når de har bidt sig fast.

God påske og pas nu på flåterne derude!

 

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)