Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Så har pigerne igen været efter mig!! Denne gang fordi jeg simpelthen har taget tyren ved hornene og taget styrrekasketten på. Ozzy får nogle bank, Søs bliver styret med hård pote og det samme gør pigerne, hvis de prøver at jage mig ned fra foderhylden eller fra spisebordet når der er ost. Det blev åbenbart for meget for dem, så jeg blev overfaldet og lagt i narkose. Men med nøjagtig det samme resultat som sidst - INTET AT BEMÆRKE!! Jeg fik fine nyrensede bisser, og nu styrer jeg igen hele venteværelset, inklusiv køkkenet og garderoben.

Desuden har de fået den tossede ide at vi ikke længere må have kattebakker på vores værelse. Næ nej, nu skal vi til at rejse os, gå ud i kulden og grave et hul, dække det til igen og hoppe ind ad lemmen igen - MEGA besværligt!! Men det har da så også resulteret i at Søs den første dag tissede på Helles fine nye jakke, til stor morskab for Ozzy og mig :O)

Det var alt for denne gang!

 

Kattelig hilsenP1240530

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)