Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Jeg har haft travlt her henover sommeren, og har derfor slet ikke fået opdateret min blog. Tiden er gået med solbadning, afslapning på skranken og så selvfølgelig begravelse af vores kære søster Carmen, som endnu engang bevægede sig op på Hattingvej - denne gang gik den bare ikke :(

Det var rigtig trist, for Carmen holdt jo Ozzy og jeg lidt igang, når vi til tider fladede lidt for meget ud og blev for dovne. Det er der imidlertid blevet lavet om på igen, da vi jo har fået en ny lillesøster - Søs. Hun forstår at udnytte sine vågne timer, så jeg bliver helt rundtosset af at se på hende. Her til morgen prøvede hun fx. at angribe mig bagfra, men næ nej den gik ikke, så hun fik et ordentlig hvæs med på vejen og så var hun den der var smuttet!

Vi har også sendt Karina og Maria afsted på deres sidste skoleførløb, så inden længe er de også færdige som veterinærsygeplejersker. Jeg har lige sat et billede ind, hvor Maria øver sig på at lægge forbinding på en dum hund, som bare finder sig i at blive udnyttet på det groveste - den var aldrig gået med mig!! Samtidig har vi fået en ny førsteårselev - Cecilie, som nu skal igang med uddannelsen som veterinærsygeplejerske.

Det var alt for denne gang, så nu vil jeg tilbage i min kurv inden Søs invaderer den også.

 

Med kattelig hilsenP1020629

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital

                                                                                                                                                      

 


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)