Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Tirsdag den 24. maj 2011sundhed freddie.jpg

Ssch.. Stille, ikke afsløre hvor jeg gemmer mig! Vi er i denne uge overrendt at fotografer og filmhold fra journalisthøjskolen, så det gælder dæleme med at holde sig udenfor kameralinsens søgelys. Jeg har dog på fornemmelsen, at de jagter mig lidt, fordi jeg med min titel, som ledende klinikkat tiltrækker mig en masse opmærksomhed - jeg er desværre på ingen måde den store linselus, så gør hvad jeg kan for at gemme mig i krogene.. Lige nu har jeg fundet et hemmeligt gemmested, hvor jeg kan skrive min blog i fred, og hvor fotografen ikke har fundet mig endnu!

Min gode ven katten Oscar var ikke så heldig som mig at undslippe kameraet, så ham bør I kunne læse om i Horsens Folkeblad en af de nærmeste dage - en kat i waterwalker, og så var fotografen helt hooked på en historie - håber Oscar synes, det var okay, jeg nåede nemlig ikke at advare ham, da han kom.

Men rigtig god sidste uge i maj, og pas nu på I ikke glemmer kattene ude i regnvejret - de vil ind!

 

Kattelig hilsen

Freddie, ledende klinikkat

Bygholm Dyrehospital


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)