Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Snakkebasse - jeg skal komme efter dig Freddie, din hyggelige gamle kastrat.

Du ved Freddie, når man har noget vigtigt at fortælle, så skal man have spalteplads, og nok observerer du meget fra din udflydende plads på skranken, men jeg har altså været ude i verden i denne weekend.

Dels må jeg sige, at mine børn opfører sig fantastisk. De roder rundt og de sover og de spiser. De har fine store øjne nu og er på strandensimpelthen smukke.

Sommerhuset:

Jeg har været i Hirtshals i weekenden. Det var dejligt at komme på stranden igen.

Faktisk følte jeg mig inspireret til lidt mågejagt, men mor Mette blev lidt hys, da jeg stak til søs. Du får brystbetændelse råbte hun og gjaldede efter mig. Far Gustaf bad hende nu om,   at tage det roligt. Hun får sågu ikke brystbetændelse med den mælkeproduktion, hun præsterer. Nå men børnene kunne jo heller ikke ligge for længe alene, så jeg var hurtigt tilbage i mit lille nurseri igen.

Goldtreat:

Far Gustaf var for øvrigt helt euforisk søndag. Han var til konference i Ålborg hele lørdag sammen med Helle om guldbehandling og smertebehandling generelt.

Kors hvor han snakkede, men det er jo også spændende.

Vidste du, at påføres du en konstant smerte med korte mellemrum f.x operationssmerter, vil patienten føle samme smerte voldsommere og voldsommere som tiden går.

Det er da synd og er endnu en grund til, at det er meget nødvendigt at lave en effektiv smertebehandling på operationspatienter.

Der blev snakket en hel masse goldtreat behandling - den specielle guldbehandling de foretager på Bygholm, hvor de bruger guld med en meget stor overflade og derfor en væsentlig større virkning - det er en fantastisk smertebehandling til kroniske ledsmerter. Så enkel for patienten at få udført og så effektiv i sin virkning. Sørg for, at din hunde- og kattesygekasse også dækker den type behandlinger, når du tegner den.

Der blev også snakket en masse omkring kost og motion, så både Bygholms program for Vægtige Vovser, Vandrende Vovser og water walker træningen fik et kæmpe skulderklap med på vejen.

Faktisk er de 3 vigtigste ting i kampen mod ledsmerter:

Smertebehandling, Vægtkontrol og Træning. Og det er jo lige det, de fokuserer på på Bygholm Freddie.

Når vi koncentrerer os om hvalpe Freddie. Vidste du så, at tager du 25 hvalpe som du fodrer med alt det, de kan spise, har 16 af dem ledproblemer, når de fylder 10 år.

Tager du derefter en kontrolgruppe på andre 25 og giver dem en fodermængde, der svarer til 75% af den første gruppes forbrug, så har kun 6 af dem ledproblemer som 10 årige.

Tænk på det Freddie, når du stjæler fra hylderne. Ellers må du jo skrives op til en guldbehandling.


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)