Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

Første "rigtige" måltid:

Børnene var 3 uger gamle i fredags og i dag tirsdag har de med stor appetit kastet sig over deres første måltid. Det var helt sjovt bare at kunne kigge på, at de spiste, selvom mor Mette ikke ville acceptere, at jeg også ville smage på føden. Så røg der en SMS af sted til far Gustaf, der sidder derovre i Birmingham sammen med Heidi og i dag har lært en hel masse nyt om katte, udtagning af vævsprøver på katte og andre nyttige ting.

Så pas på Freddie, at det ikke bare er water walker og slankekure du bliver udsat for.spiser selv

Nu begynder de også snart at stikke nåle og sådan noget i dig, så lad være at blive syg eller gøre dig bemærket, det er den sikreste måde, at undgå det på.

Far Gustaf er noget ærgerlig over, at han ikke er hjemme, så han kan tage billeder af det første måltid, men sådan skulle det ikke være. Sidste år han var af sted fik hans døtre hver en dreng, og i år begynder mine børn at spise. Han kan bare blive hjemme det gamle fjols, i stedet for hele tiden, at skulle blive klogere.

Jeg kan forstå, at det i morgen drejer sig om en masse med hjerter som slår for hurtigt, og hjerter der slår for langsomt. - Så længe de bare slår, kan det vel være lige godt !

Børnene har for øvrigt fået tænder. Den fineste hvide perlerække af små mælketænder. Det ser sødt ud, desværre bliver tænderne hurtigt så store, at de begynder at bide mig i brysterne, det er ikke sjovt. Så er det på tide, at de spiser helt selv, så jeg ikke  bliver lemlæstet.

Den mad de får er P/D - eller det kunne også være et andet godt hvalpefoder. Tørfoderet bliver dækket med vand i en skål, sat i køleskabet i nogle timer indtil vandet er helt opsuget. Så bliver det overhældt med meget varmt vand og blended med stavblenderen til en lind grød.

Det er mad!

- Gry


Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)