Medlem af
ISO Dyrlægen

Trivsel for de firbenede

I 1990'erne gik det stærkt

Travlheden fortsatte og der var efterhånden ofte brug for, at vi alle 3 var i konsultationen på en gang. Vi havde kun 2 konsultationslokaler, så vi prøvede meget at planlægge os ud af det. Det lykkedes om formiddagen, hvor der altid var 1eller 2 af os i gang med behandlinger, undersøgelser og operationer. Men om eftermiddagen, gik det ofte galt.

Så stakkels Helle blev henvist til at have sine konsultationer i behandlingen – hendes mandlige kolleger er meget ridderlige! så det var ikke hende, der fik et af de to konsultationslokaler – det var en udfordring.

Rengøring i behandlingen var ikke altid tilendebragt, der var meget trafik igennem lokalet på vej til og fra hunderum og løbegårde. Kort sagt, det var at sammenligne med, at holde konsultation i afgangshallen på Københavns hovedbanegård.
Men Helle var jo heldigvis københavner, så det klarede hun nok! , det var værre med hendes klienter, de var generelt inkarnerede horsensianere og vant til fred og ro.

Men på trods af de alt andet end optimale arbejdsbetingelser, klarede hun jobbet og blev hurtigt populær. En kvindelig dyrlæge i butikken var også et plus, og så kan I snakke M/K og ligestilling, så tosset I vil. Der er forskel!

På et tidspunkt opdagede vi water walkeren, en træningsmaskine til genoptræning af patienter efter knogleWater Walkeren, led og rygoperationer. Samt til træning af slankepatienter, geriatriske patienter eller ren og skær fysisk træning af raske hunde

En fantastisk maskine bestående af et løbebånd i et ”badekar”. Det er muligt at bevæge sig normalt samtidig med, at vandet bruges både til at mindske belastningen af kroppens vægt og øge modstanden ved bevægelse. Svært at forstå? Kom og se den, lad din hund evt. din kat prøve en tur. Det er fantastisk.

Men hvor skulle den være? Det eneste mulige svar: Byg ud!

Vi har brug for flere konsultationer, water walkeren kræver et lokale på 20 kvm. Og vi har for øvrigt også behov for dyrlæge nummer fire.

I 2006 stod udbygningen færdig. Der var lavet en tilbygning på 200 kvm, den oprindelige hospitalsbygning var bygget om, og Jeannette var kommet til som fjerde dyrlæge.

Kom an fremtid. Vi er klar til at modtage dig i nogle super faciliteter.

Jeannette valgte siden, at søge andre veje. Hun blev afløst af Michael Schaap, der med sine smidige fingre og formidable rumsans har udviklet sig til en meget dygtig knoglekirurg og bruger af artroskopet til undersøgelse af led.

Siden er Lise Hedegaard kommet til som femte dyrlæge, hun er mediciner om en hals og er specielt interesseret i hudsygdomme, hvorfor det er hende, der bliver sat på arbejde, når vi har vanskelige dermatologiske patienter.

 

Content

RIS / ROS

Har du feedback til os - så hører vi meget gerne fra dig!

Vælg karakter:
Feedback:
(Evt. dine kontaktoplysninger.)